Dit ben ik

Mijn naam is Jozien Peters – van Holten. Sinds 1991 ben ik werkzaam in het basisonderwijs. In die jaren heb ik ervaring opgedaan in alle groepen. Ik vond het altijd al leuk om kinderen iets nieuws te leren. Soms zien ze tegen nieuwe dingen op omdat het zo moeilijk lijkt. Het is prachtig om ze stap voor stap mee te nemen en te laten ontdekken dat het eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld is. Als ineens dat kwartje valt, ben ik gelukkig!

In de loop van de jaren heb ik ontdekt dat ik de meeste energie krijg van het individueel begeleiden van kinderen. Daar ligt mijn kracht. Anderen omschrijven mij als vriendelijk, geduldig en rustig. Kinderen geven mij terug dat ik goed uit kan leggen. Deze kwaliteiten sluiten naadloos aan bij het geven van individuele bijles.

In het onderwijs komt de laatste jaren steeds vaker naar voren dat kinderen en jongeren problemen hebben met het werkgeheugen. Om hen te kunnen ondersteunen en te helpen hun werkgeheugen te verbeteren, heb ik de training voor coach ‘Jungle Memory’ gevolgd. Onder het kopje aanbod is hierover meer informatie te vinden.